Božičkov klic

Virtualni obisk Božička

Letos morda ne bo priložnosti, da bi v podjetju organizirali sprejem Božička ali Dedka Mraza v živo za otroke vaših sodelavcev, zato smo dobrima možema priskočili na pomoč in jima omogočili, da lahko otroke obiščeta virtualno na njihovem domu.

Virtualni klic v živo
Ob dogovorjenem terminu se boste prek naše spletne strani povezali v video klic, v katerem bo Božiček/Dedek Mraz po imenu in v živo nagovoril vašega otroka. Klic v živo bo otroka navdušil in mu pričaral pravo praznično vzdušje. Po pogovoru sledi kratka pravljica, prejeli pa boste tudi videoposnetek pogovora, da boste lahko praznično veselje podoživeli, kadar boste hoteli, in veselje ob tem delili s svojimi bližnjimi.

Personificiran videoposnetek
Vnaprej posneto in personificirano Božičkovo sporočilo/sporočilo Dedka Mraza boste prejeli po elektronski pošti in si ga boste lahko skupaj z otrokom ogledali kadarkoli. Po nagovoru sledi še kratka pravljica.

Za podjetja ponujamo količinski zakup terminov oz. posnetkov. Ob naročilu boste prejeli seznam kod, ki jih boste razdelili med sodelavce, ti pa se bodo z njimi prijavili na spletni strani in rezervirali termin oz. posnetek. #Ob naročilu bodo vpisali ime otroka in kakšno podrobnost, za katero si želijo, da jo dobri mož omeni v pogovoru.

Klici v živo in distribucija posnetkov bo potekala predvidoma v zadnjem tednu pred božičnimi prazniki z možnostjo dodatnih terminov tudi prej - odvisno od povpraševanja.

Po dogovoru lahko doživetje dodatno prilagodimo vašim željam - npr. dodatno brandiranje, snemanje pravljic po naročilu... Za dodatna vprašanja in ponudbe smo vam na voljo na info@artu.si ali po telefonu 040 67 67 25.
Virtualni obisk Božička pri vas doma.