Nova resničnost foto in video aktivacij

Kako zasnovati in izpeljati foto in video aktivacije v novih razmerah?

Po nekajmesečnem zastoju javnega in družabnega življenja se dogodki (za zdaj) sramežljivo vračajo v naša življenja in z njimi tudi aktivacije.
Da bi v tem času lahko ponudili čim bolj varno zabavo in rešitve, smo naše procese foto in video aktivacij prilagodili novim razmeram in ukrepom:

Pripomočki
Zabavni pripomočki za fotografiranje so priljubljen element foto aktivacij, v trenutnih razmerah pa so z vidika higieničnosti zelo vprašljivi. Zato jih do nadaljnjega pri izvedbi foto aktivacij izrecno odsvetujemo.
Tudi v času pred epidemijo smo svoje naročnike spodbujali, da se pri fotoaktivacijah ne osredotočajo na pripomočke, saj obstaja še veliko drugih načinov in tehnik za zanimive aktivacije, pripomočki pa tudi ne sodijo na vsak dogodek.

Brezstično doživetje
Če fotostojnico upravlja naš operater, se obiskovalcem ni treba dotikati ničesar. Tiskano fotografijo prevzamejo sami, digitalno fotografijo pa s skeniranjem QR kode na zaslonu. Pri fotostojnici IRIS je možno tudi samostojno delovanje brez operaterja z uporabo QR kod za sprožanje fotografiranja in vpis elektronskega naslova.

Zaščita
Vso našo opremo redno razkužujemo, operaterji pa so opremljeni z osebno zaščitno opremo.

Naloga nas in organizatorjev aktivacij ter dogodkov je, da obiskovalcem zagotovimo varno zabavo in tako poskrbimo za zajezitev novega koronavirusa. Po najboljših močeh hočemo prispevati k skupnemu dobremu in k temu, da bo naše delo omogočeno tudi v prihodnje. Hvala, da nam pri tem pomagate tudi vi.
Procese foto in video aktivacij smo prilagodili novim razmeram in ukrepom.