Virtualna fotostojnica

Zabava se nadaljuje na spletu

Nova resničnost je prinesla nove izzive, na katere smo se v kreativnem laboratoriju Artu odzvali z novimi, tudi digitalnimi rešitvami aktivacij in zabavnih dogodkov.

Med novostmi je tudi Slik!-Slik! virtualna fotostojnica kot zanimiva popestritev virtualnih dogodkov in konferenc, spletnih aktivacij blagovnih znamk ter team buildingov ali drugih aktivnosti za zaposlene (mednje sodijo tudi prihajajoča dogajanja v prednovoletnem času, ko bodo druženja po napovedih najverjetneje zelo okrnjena).

Slik!-Slik! virtualna fotostojnica deluje v vseh sodobnih brskalnikih na mobilnih telefonih in računalnikih, ne zahteva nameščanja dodatnih aplikacij in ni omejena na prijavo v družbenih omrežjih – dovolj je obisk povezave in že se lahko zabavate.

Slik!-Slik! virtualna fotostojnica omogoča fotografiranje in nalaganje fotografij, dodajanje grafičnih okvirčkov, virtualno zamenjavo ozadja, uporabniki pa lahko fotografije okrasijo z virtualnimi pripomočki in “stickersi”. Kot vse druge naše storitve je tudi virtualna fotostojnica plod lastnega znanja in razvoja, zato jo lahko poljubno nadgradimo in prilagodimo vašim vizijam in potrebam.

Za dodatna vprašanja in ponudbe smo vam na voljo na info@artu.si ali po telefonu 040 67 67 25.
Zanimiva popestritev virtualnih dogodkov in konferenc, spletnih aktivacij blagovnih znamk ter team buildingov ali drugih aktivnosti za zaposlene.